HU | En

Blog

Exkluzív Business Leaders Workshop

A Knowledge Pyramid Kft. november 12-i Exkluzív Business Leaders Workshop-ján a Business Services szektor neves felsővezetői vettek részt.

Bővebben

A cégünk olyan, mint egy lélegző, élő szervezet

Vigyázzunk rá, ha pedig baj van, forduljunk megfelelő szakértőhöz!

Miért van az, ha bármilyen testi vagy lelki problémánk van, akkor azonnal szakemberhez, orvoshoz, pszichológushoz, coachoz fordulunk, de ha a cégünk “beteg”, problémával küzd, megakad a fejlődésben, akkor nem fordulunk a megfelelő szakemberhez, aki segíthetne?


  

Bővebben

IF YOU WANT SOMETHING YOU’VE NEVER HAD, THEN YOU HAVE...

A fenti mottóval nyitottuk meg a Knowledge Pyramid Kft. Exkluzív Business Leaders Workshop-ját - amelyen a Business Services szektor neves felsővezetői vettek részt és a 40+ generáció foglalkoztatásának integrálását tárgyaltuk. A fenti korosztály szektorban való foglalkoztatásával kapcsolatban a szakértelem, a (tanulási) készségek és a potenciális munkáltató céges és vezetői kultúráját jártuk körbe.

Bővebben

Fejvadász, aki a hiányzó puzzle darabot beilleszti a ...

Ha jól működik egy cég, akkor a szervezet olyan, mint egy színes kirakós, amelynek minden darabja a helyén van

Bővebben

Magyar Coachszemle 2018

A coaching sokrétűen és változatosan alkalmazható. Egyaránt használható, mint eszköz, módszer és szemléletmód.

Bővebben

Kalandos életút, mint versenyelőny

Az én történetem azt meséli el, hogyan lett egy vidéki lányból multinacionális cégeknek támogatást nyújtó, sikeres transzformációs menedzsment szakember.

Bővebben

A változás, mint lehetőség

Észrevetted már, hogy munkád során leggyakrabban akkor találkozol rémisztő akadályokkal, amikor leveszed a szemed a célról?

Bővebben